Tuesday, April 9, 2019

Puzzle-O: Pirita mets


 ... ehk Tiina ja Katrin sarjas #masiinmõtlesin.

Võtsime nõuks natuke harjutada xdriimide lisaülesannete tarbeks, seal ikka esineb vahest mingeid retrokaarte või kiiksuga kaarte. Et aegsalt ajukäärdusid süvendada ja tolmu sealt maha puhuda, tunduski seekordne seiklusraja puzzleorienteerumine kirjelduse järgi nagu rusikas silmaauku. Ainult et stardis juba oleks tahtnud kääre ja liimi :-) 

Imekombel edenesime alustuseks rajal täiesti jõudsalt, suutsime puzzletükid kenasti klappima saada, kuni ühtäkki ei saanud enam millestki üldse aru. Esimesest takistusest saime kaasorienteerujate abil üle, saime mööda lipanud Piretil sabast kinni ja ta näitas meile tavakaarti, mis lasi puzzletükkidel kokku kõlksuda. Sealt edasi saatis veel jupike maad meid terve mõistus ja siis kadus jälle järg. Siis juba lõplikult. Mitte miski ei olnud arusaadav. ~10 minutit proovisime kaarte omavahel kokku sätitada nurkapidi ja saada reele tagasi, aga lühis oli meie ajusid samal hetkel tabanud ja raske südamega jätsimegi kontrollpunkti vahele. Seda kohutavam oli kodus kaart lahti lõigata ja uuesti kokku pannes avastada, et seisime KP'le väga lähedal. Ausalt süda läks pahaks.

Pingutasime ikka kõvasti, et metsast välja saada siis, kui korraldajad veel lahkunud pole, et raja läbimine ikka kirja saada. Seekord siiski vabaklassi arvestuses :-)


No comments:

Post a Comment